2017-09-15: Saltholmen III har ny plats till vänster om Sunfleets bilar. Nya platsen är nära den gamla platsen, men längs vägen istället. Platsen är skyltad som tidigare.

Ny fast plats Konstepidemins väg 10, nedanför blå huset på den stora parkeringen. Direkt till vänster om de två Sunfleetbilarna.

Medlem, kom ihåg att meddela Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du bytt e-postadress, så att du inte missar viktig information!

Har du medlemsskap eller en prenumeration hos Coompanion? Då har du möjlighet att vara med och dela bil med oss, under 90 dagar, till en avgift på endast 100 kr (en engångsavgift för administrativa kostnader), samt tillkommande körkostnader. Erbjudandet är särskilt riktat till dig som är medlem hos Coompanion och gäller endast en gång.

Vill du prova på att dela bil med oss? Om du har ett registrerat Västtrafikkort, kan du ta del av ett erbjudande särskilt riktat till dig! Erbjudandet gäller löpande och endast en gång.

Du som läser Camino får nu möjligheten att bli prova-på-medlem i Göteborgs Bilkoop i tre månader för 50 kronor (en engångsavgift för administrativa kostnader), samt tillkommande körkostnader. Erbjudandet gäller endast en gång.